Εκλογές 7ης Ιουλίου: Τα αποτελέσματα – Ποσοστά (Προβλέψεις)

Περίεργα

Καταλύτης οι γενιές 18-55 χρονών – Τέρμα οι «δεινόσαυροι»…

Κρατήστε το  για την επομένη της ημέρας των εκλογών. Ο «Μάντης Κάλχας» του Vukentra.com  και ο «Αγκιτάτωρ» του kourdistoportocali.com, δίνουν τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τις επερχόμενες εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής.

Πρόκειται για τις ποιο περίεργες πολιτικά εκλογές, σε ότι αφορά την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος, που επιτέλους  και για πολλούς λόγους ξέφυγε από την άναρχη βαβούρα των φανατισμένων ιδεοληπτών  των προηγούμενων γενιών και ειδικά αυτής που σφυρηλατήθηκε με την μία και μονοσήμαντη ιδέα, ότι «η σωτηρία είναι δυνατή μόνο με το αιμοβόρο πλήθος των κομματικών δεινοσαύρων που συμπαθούν μέχρι αίματος».

Οι πολιτικοί «ηγήτορες» πληρώνουν τον εκμαυλισμό και την περιθωριοποίηση της νεολαίας, έργο που ξεκινά από την σκόπιμη διάλυση της παιδείας στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ώστε να υπάρξει η μάζα του πλήθους της εικόνας και όχι της γνώσης που θα επέτρεπε την χειραγώγησή της κατά το δοκούν στη πολιτική «ρωμαϊκή» αρένα, από τους επιτήδειους που στρογγυλοκαθήμενοι στις αναπαυτικές πολυθρόνες τους προέβαλαν τις μεγάλες δυνατότητές τους, στην διαχείριση των κοινών.

Ντενεκέδες ξεγάνωτοι, όπως λέει και ο λαός, υποτιμώντας τους πάντες και κυρίως τις νέες γενιές, αποκομμένοι απ’ αυτές ουδέποτε κατανόησαν ότι ο ρόλος του «πατερούλη», που όλα τα λύνει με μία εντολή του, έληξε οριστικά. Το αντελήφθηκαν μόλις τις τελευταίες εβδομάδες, στις οποίες είδαν τις νέες γενιές να αποστρέφουν όχι μόνο το βλέμμα τους αλλά και την πλάτη τους, μόλις τους βλέπουν να πλησιάζουν.

Οι νέοι διψούν για νέα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες και κυρίως με αληθινό λόγο χωρίς πολιτικά φούμαρα και πολιτικές φουρητούρες «περί αίματος και σπέρματος» από τους κακόβουλους αντιπάλους τους. Με απλά λόγια, ο «Ανδρέας, ο Κώστας και οι εθνάρχες πέθαναν οριστικά».  Ήλθε η ώρα οι δεινόσαυροι να πάνε στο καλάθι αχρήστων που τους αξίζει, έστω και αν προς στιγμή ορισμένοι θα σωθούν για την ύστερη τιμή των όπλων.

Τα παιδιά, εξάλλου πάντα εκδικούνται με τον τρόπο τους για όσα έμειναν  ανεκπλήρωτα, απ’ αυτά που τους υποσχέθηκαν. Αυτή είναι και η μαγεία της κρίσης τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι νέοι πάντα έχουν την μυστηριώδη ικανότητα να αντιλαμβάνονται ποιος κομίζει το «γεροντικό» και ποιος το νέο και μαγικό μήνυμα, ανεξάρτητα από τη βιολογική ηλικία του.

Όσο για τους «κομιστές» και φιλόδοξους αγκιτάτωρες της κενής γραμμάτων εξουσίας δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν ότι η πλειοψηφία του λαού, αυτή που ηλικιακά προσδιορίζεται από τα 18-55 χρόνια, έχουν πλέον εντρυφήσει στο αρχιμήδειο «Δώσε μου κάπου να πιαστώ και τη γη θα κινήσω». Ευκαιρίες ζητούν για να παλέψουν και όχι πατερούλιδες για προστασία και επιδόματα. Κι έτσι πλέον ψηφίζουν. Κοπρέντε!!!

Δείτε στην συνέχεια τις προβλέψεις των αποτελεσμάτων από τον Αγκιτάτωρα του Κourdistoportocali.com και από τον «Μάντη Κάλχα» του Vukentra.com  

—————————-

kourdistoportocali.com: ΠΡΟΣΟΧΗ>Ιδού τα τελικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι εξασφάλισε τα αποτελέσματα των εκλογών όπως τα δίνει το πρόσωπο μυστήριο που πέφτει μέσα με ακρίβεια χιλιοστού

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι για ακόμη μία φορά σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα τελικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019. Αυτό, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, είναι η απόρροια της αποκλειστικής μας συνεργασίας με τον μυστηριώδη Αγκιτάτωρ ο οποίος πρόεβλεψε με ακρίβεια τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.
Ιδού λοιπόν τα τελικά ποσοστά των κομμάτων όπως θα τα οριστικοποιήσει το Υπουργείο Εσωτερικών τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2019.

 • ΝΔ: 40.10%
 • ΣΥΡΙΖΑ: 24.55%
 • ΚΙΝΑΛ: 5,95%
 • KKE: 5.5%
 • ΧΑ: 4.2%
 • ΜΕΡΑ 25: 3.5%
 • ΕΛΛHNIKH ΛΥΣΗ: 3.5%

Ποιος είναι ο Aγκιτάτωρ; Πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο ή ρομπότ από το μέλλον που είναι ήδη εδώ; Το Κουρδιστό Πορτοκάλι μέσα από διαδικασίες που δεν είναι του παρόντος κατάφερε να εξασφαλίσει την συνεργασία του.

Vukentra.com: Ο Μάντης Κάλχας προλέγει τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 

 • ΝΔ: 43-46%
 • ΣΥΡΙΖΑ: 18-20,5%
 • ΚΙΝΑΛ: 5.9-7.5%
 • KKE: 4.8-5.5%
 • ΧΑ: 3-3,6%
 • ΜΕΡΑ 25: 2.8-3.1%
 • ΕΛΛHNIKH ΛΥΣΗ: 2.4-2,9%
Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *