Αιγάλεω: Βραβεύσεις εθελοντών, αιμοδοτών και χορηγών στην πρωτοχρονιάτικη πίτα

Αιγάλεω

Τους ανθρώπους που στηρίζουν τους δημότες του Αιγάλεω και το κοινωνικό σύνολο, με τη διάθεση προσφοράς τους, τίμησε στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των χορηγών, των εθελοντών-αιμοδοτών και των εθελοντών στις δράσεις της κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου Αιγάλεω.

Στην εκδήλωση της 17ης Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», η διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Αιγάλεω, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων, παρουσίασε συνοπτικά τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής, στην εκδήλωση που παρέστησαν εκπρόσωποι της περιφέρειας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Πριν από την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις του δήμου για την πρόσφορα τους στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω, το Κέντρο Υγείας Αιγάλεω, τους μαθητές και καθηγητές του 3ου και του 9ου Γυμνασίου, του 4ου και του 6ου Γενικού Λυκείου, τις Ελληνικές Υπεραγόρες Σκλαβενίτης, το River West, το IKEA, το Hondos Center, την Alpha Bank, την ΕΠΟΜΕΑ, τον Φούρνο Βένετη, την Εταιρία Δρακούλη και την Πίτα Καλαμάκι.

Ο δήμος Αιγάλεω ευχαριστεί όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές που με τις πράξεις στέλνουν μήνυμα ζωής στους συνανθρώπους μας και ενθαρρύνουν όλους μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους. Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας έδωσε τα εύσημα σε όλους, εθελοντές και χορηγούς, τονίζοντας πως η αλληλεγγυή είναι προϋπόθεση μίας ευημερούσας κοινωνίας.

Tagged