Αλέξης Τσίπρας: Εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα – Καμία αναφορά σε παραίτηση…

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήρε ούτε αυτή τη φορά το μήνυμα: Θα το πάρει την επόμενη όταν το ΠΑΣΟΚ θα γίνει δεύτερο κόμμα

Ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του μετά τη βαρύτατη εκλογική ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να υποβάλλει την παραίτησή του ή έστω να ζητήσει επαναβεβαίωση της στήριξης στο πρόσωπό του.

του Παντελή Ζαγοριανίτη

Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι γίνεται μέσα στο μυαλό και την ψυχή ενός πολιτικού αρχηγού που έχει διατελέσει και πρωθυπουργός μετά από μια τόσο εκκωφαντική αποδοκιμασία. Γιατί μόνο ως τέτοια μπορεί να ονομαστεί το αποτέλεσμα των 20 μονάδων, από 8 μονάδες το 2019 μετά από 4 χρόνια στην αντιπολίτευση.

Όμως, η ζωή έχει αποδείξει ότι γράφει τα μεγαλύτερα θρίλερ. Όπως επίσης και ότι συνήθως επιβεβαιώνεται το ρητό easy come, easy go.

Δεν δήλωσε παραίτηση ο Τσίπρας: Θα αλλάξουμε συλλογικά όλα όσα χρειάζονται για την τελική μάχη

——————

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήρε ούτε αυτή τη φορά το μήνυμα: Θα το πάρει την επόμενη όταν το ΠΑΣΟΚ θα γίνει δεύτερο κόμμα

Για εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη αντίδρασή του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για σύγκληση των οργάνων του κόμματος τις επόμενες ημέρες και για προώθηση αλλαγών.

Αναλυτικά ο κ. Τσίπρας δήλωσε:

 «Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κύριο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του. Oι αγώνες έχουν και οι νίκες και ήττες τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη.

θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους και κυρίως τα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που δώσαμε τη δύσκολη εκλογική μάχη»

Πηγή: hellasjournal.com

Μοιραστείτε το:
Tagged