Ανασφαλείς λόγο ύψους ή ματαιόδοξοι; Πάντως Δήμαρχοι και βουλευτές – Το πανελλαδικό ευτράπελο της εθνικής επετείου (φωτό)

Δήμοι

Οι «κωμικές» περιπτώσεις των δημάρχων Παιανίας & Καλιθέας και της ογκολίθου της πολιτικής κας  Άννας Καραμανλή

Ο Δήμαρχος Παιανίας έστησε βάθρο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, μόνο για τον εαυτό του. Η φωτογραφία, από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, κυκλοφορεί στα social media και κάνει πάταγο. Πάταγο και για τα σχόλια που την συνοδεύουν.

Δείχνει τους επισήμους, στον Δήμο Παιανίας. Στο κέντρο βρίσκεται ο Δήμαρχος και δίπλα βρίσκονται οι «αρχές». Ο τοπικός βουλευτής- ο Βασίλης Οικονόμου της Νέας Δημοκρατίας- ο διοικητής της Αστυνομίας της περιοχής, ο Μητροπολίτης και άλλοι. Ολοι στέκονται όρθιοι, πάνω στην άσφαλτο και παρακολουθούν.

Ο Δήμαρχος όμως, βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω από τους άλλους. Αυτός άλλωστε χοροστατεί της εκδήλωσης. Γι αυτό και φρόντισε να στήσει ένα ειδικό βάθρο, μόνο για τον εαυτό του. Ωστε να ξεχωρίζει. Η αποθέωση της ματαιοδοξίας όπως σχολιάζουν πολλοί στα social media…

Το σχόλιο στο facebook, της δημοσιογράφου Ελισάβετ Ζιτουνιάτη για την φωτογραφία:

 «Αυτή η 28η Οκτωβρίου είναι λες και δεν έχει τέλος.

Λες και ζούμε σε παράλληλο σύμπαν.

Αλλά εντάξει νομίζω το τίτλο του ινδαλματος, πηγαίνει δικαίως στον Δήμαρχο Παιανίας, που έστησε πριβε βάθρο για την αυτου μεγαλειοτης τον εαυτο του. Γιατί; Γιατί του αξίζει. Το ποπολο όλο από κάτω.

Χώρα κοινωνικό πείραμα ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Ματαιοδοξία και «ηληθιότητα» πάνε πακέτο: Μόνοι στο βάθρο ο δήμαρχος Καλλιθέας με την Αννα Καραμανλή

Η εικόνα του δημάρχου Παιανίας στημένου πάνω σε ένα αυτοσχέδιο βάθρο… μόνο για τον ίδιο, για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, έγινε viral στα social media.

Και φυσικά ακολούθησαν και τα ανάλογα σχόλια για τη ματαιοδοξία ορισμένων εκλεγμένων εκπροσώπων μας. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στην Καλλιθέα, και προκαλεί περισσότερα γέλια, αφού εκτός από την ανάγκη να βρίσκονται λίγο πιο πάνω από τους κοινούς θνητούς, όπως συνέβη στην Παιανία, τα δύο πρόσωπα πάνω στο βάθρο μόλις που χωρούν και κινδυνεύουν να πέσουν.

Στην Καλλιθέα, στην παρέλαση, στο αυτοσχέδιο βάθρο με το οποίο φαίνεται πως είναι «ερωτευμένοι» οι δήμαρχοι βρίσκονται ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος και η βουλευτής της ΝΔ Αννα Καραμανλή. Το βάθρο είναι όμως τόσο μικρό που μόλις χωράνε και οι δύο. Μία αδέξια κίνηση να κάνει ο ένας, ο άλλος θα πέσει.

Τελικά πάντως τίποτα από αυτά δεν συνέβη, ο δήμαρχος και η βουλευτής απόλαυσαν μερικά λεπτά «δόξας», οι υπόλοιποι μάλλον θα γέλασαν με τη ματαιοδοξία τους και η παρέλαση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Πηγή: iefimerida.gr

Tagged