Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Νέα φασιστική πρόκληση με τις πλάτες της δημοτικής Αρχής Περιστερίου

Uncategorized

Μετά το αίσχος με την “παρουσία” του Γερμενή – “Καιάδα” στο κολυμβητήριο Περιστερίου την μέρα των Φώτων και τους εναγκαλισμούς του εκπροσώπου της νεοναζιστικής συμμορίας με τον κ. Παχατουρίδη, η δημοτική μας αρχή αποδεικνύει ξανά τους στενούς δεσμούς της με την ακροδεξιά: παραχωρεί το ΚΥΒΕ στον άλλο “αστέρα” της εθνικιστικής – ρατσιστικής ακροδεξιάς, τον Κυριάκο Βελόπουλο, για να κάνει κι αυτός “σόου” στο Περιστέρι την Τετάρτη 17/4. Είναι ξεκάθαρος ο εναγκαλισμός της παράταξης του κ. Παχατουρίδη με την “κάθε Χρυσή Αυγή”, ορίτζιναλ ή “σοβαρή”.

Οι προκλήσεις αυτές αυτή δεν θα μείνουν αναπάντητες. Ο λαός και η νεολαία στο Περιστέρι με πολύχρονους αιματηρούς αγώνες έχουν “κλείσει την πόρτα” στον φασισμό κατάμουτρα, και δεν θα επιτρέψουν στον κ. Παχατουρίδη να βάλει “μέσα από το παράθυρο” τους εκπροσώπους του φασισμού.

– Καμία “προεκλογική παρουσία” της ακροδεξιάς στο Περιστέρι. Ούτε χώρος για προεκλογικά περίπτερα, ούτε πλατεία, “ούτε ψωμί”, “ούτε νερό” στους “απογόνους των ηττημένων του 1945” φανερούς και κρυφούς.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

Tagged