Ας προσέχαμε…

Γνώμες

Τον τσάκισε ο Μητσοτάκης και βάζει τα μαντρόσκυλα να απειλούν

Τελικά ο Μητσοτάκης είχε απόλυτο δίκιο που αποφάσισε να ασκήσει πρόταση μομφής για τις αθλιότητες του Πολάκη.

Και είχε δίκιο, καθώς μέσω της συγκεκριμένης κίνησης κατάφερε να εμφανίσει το πραγματικό πρόσωπο του Τσίπρα στον ελληνικό λαό.

Ο οποίος, προφανώς στριμωγμένος λόγω των αποκαλύψεων που συνέτριψαν πλήρως το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, απέδειξε πόσο αδίστακτος και κυνικός είναι.

Η χθεσινή του ομιλία ήταν η πιο αξιολύπητη από όλες.

  • Αντί να ζητήσει ταπεινά συγνώμη για το έγκλημα στο Μάτι.
  • Αντί να λογοδοτήσει για τους τραμπουκισμούς του Πολάκη που κάνουν τους πολίτες να ντρέπονται που έχουν τέτοιους εκπροσώπους στη Βουλή.
  • Αντί να αιτιολογήσει επαρκώς στον κόσμο γιατί τον κοροϊδεύει υποδυόμενος τον αλτρουιστή αριστερό, ενώ την ίδια στιγμή σουλατσάρει στο Ιόνιο με κότερα εφοπλιστών και κολλητοί του που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα έγιναν αίφνης πλούσιοι επί των ημερών του.
  • Αντί να δώσει πειστικές εξηγήσεις γιατί εξαπάτησε έναν ολόκληρο λαό το 15’ οδηγώντας τον σε δυο νέα μνημόνια τη στιγμή που η Ελλάδα έβγαινε στο ξέφωτο, και έρχεται σήμερα να δηλώνει ευθαρσώς ότι μειώνει του φόρους που είχαν ήδη μειώσει οι προηγούμενοι.

Αρκέστηκε μόνο να επιτεθεί σκαιότατα κατά του Μητσοτάκη, όπου του απευθύνθηκε μέχρι και στον ενικό αντιγράφοντας το στυλάκι του τζάμπα μάγκα Πολάκη.

Ο Μητσοτάκης, ωστόσο, σήκωσε το γάντι και του απάντησε όπως του αρμόζει. Και δεν στάθηκε μονάχα στις τελευταίες αποκαλύψεις που έκαναν τον Τσίπρα να παραληρεί. Αλλά μπήκε πιο βαθιά και δυστυχώς για τον Τσίπρα το προσωπείο του δήθεν αριστερού συνεθλίβει ολοκληρωτικά.

Τα όσα είπε ο Μητσοτάκης για τις δουλειές που έπαιρνε η οικογένεια Τσίπρα επί χούντας, φέραν στο φως το πραγματικό πρόσωπο του Τσίπρα. Διότι όταν έχεις τέτοια ερεθίσματα από την οικογένειά σου, είναι προφανές ότι δεν φείδεσαι ουδενός και θα συμμαχήσεις μέχρι και με τον διάολο προς ίδιον όφελος.

Ακριβώς δηλαδή όπως έγινε το 14’. Όταν ο Τσίπρας συμμάχησε με την χούντα των Βρυξελλών για να ρίξει τον Σαμαρά και να κατακτήσει την εξουσία. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε.

Πλέον, μετά από το χθεσινό ράπισμα ο Τσίπρας δεν δικαιούται να ομιλεί κραδαίνοντας τη σημαία της ηθικής. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι πρόκειται για τον πιο αμοραλιστή πρωθυπουργό που γνώρισε ο τόπος.

Ενός πρωθυπουργού, που ακόμη και τώρα που καταρρέει υπερασπιζόμενος την ανηθικότητα των μαντρόσκυλών του, δεν διστάζει να τα βάζει να επιτίθενται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και μάλιστα μέσα στη Βουλή, επειδή έβγαλε τα άπλυτά τους στη φόρα.

Αυτούς ψηφίσαμε για να μας σώσουν…

Ας προσέχαμε…

Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι επιβεβλημένο σκηνικά σαν τα χθεσινά, η ένταση των οποίων δεν είχε σημειωθεί ούτε στις πιo σκληρές πολιτικές αντιπαραθέσεις μέσα στη βουλή, να σταματήσουν και το κοινοβούλιο να αποκτήσει τον πραγματικό του ρόλο ασχολούμενο με την επίλυση των προβλημάτων της χώρας, πολύ περισσότερο όταν αυτή βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Πηγή: antinews.gr

Tagged