Γ. Σγουρός: Δεν την κοπάνησα ούτε στιγμή από την Περιφέρεια Αττικής

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Συνέντευξη στο web tv γνωστής αυτοδιοικητικής ιστοσελίδας  παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Ο Γιάννης Σγουρός μεταξύ άλλων μίλησε για:

Τον απολογισμό του έργου της Δούρου

Η Δούρου διέλυσε την Περιφέρεια Αττικής. Απέτυχε σε ό,τι κι αν διαχειρίστηκε. Απέτυχε στη διαχείριση των απορριμμάτων. Απέτυχε στα οικονομικά υπερδεσμεύοντας όλους τους πόρους. Δεν πρόκειται για υπερβολές, σας λέω τα πράγματα όπως είναι. Δεν μπορώ να ανεχθώ άλλα ψέματα.

Τις περιστασιακές υποψηφιότητες στην αυτοδιοίκηση

Πάνω από 20 υποψήφιοι μπήκαν στην Αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια ως Επικεφαλής Παρατάξεων και μετά από λίγο την έκαναν με «ελαφρά πηδηματάκια» για τη Βουλή. Εάν έμεναν να ασχοληθούν με τα προβλήματα της Περιφέρειας θα ήταν πολύ καλύτερα. Θα πρέπει να υπάρχει κώλυμα συμμετοχής στην κεντρική πολιτική σκηνή όσων κατεβαίνουν Επικεφαλής Παρατάξεων στην αυτοδιοίκηση. Προσωπικά παρέμεινα πιστός, αρνούμενος προτάσεις να είμαι υποψήφιος βουλευτής.

Για τη δική του στάση όλα αυτά τα χρόνια

Δεν την κοπάνησα από την Περιφέρεια Αττικής ούτε στιγμή. Ήμουν εκεί στα δύσκολα και στα εύκολα. Υποστηρίξαμε το έργο μας και τον θεσμό. Στις προηγούμενες εκλογές μας στήριξαν 800.000 πολίτες. Μπορείς να αγνοήσεις τους πολίτες και να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις;

Μοιραστείτε το:
Tagged