Εμβολιασθείτε αμέσως!!

Γνώμες
Μοιραστείτε το:

Ο Ηλίας Βολιότης Καπετανάκης, πάντα αιρετικός στον λόγο του και κυρίως στην θεώρηση των πραγμάτων, εμβαθύνει στην πανδημία του κορωνοϊού, ως κοινωνικοπολιτικοοικονομικό γεγονός  δίνοντας στον αναγνώστη όλες τις πλευρές και καταλήγοντας ότι εδώ που έφθασαν τα πράγματα πλέον, η μόνη λύση  είναι ο εμβολιασμός… Απολαύστε την γραφή και κρίντε μόνοι σας, αφού όλα τα δεδομένα  θα τα βρείτε στην διάθεσή σας μέσα από το άρθρο…

—————

Εμβολιασθείτε αμέσως!! Δεν έχετε πλέον άλλη επιλογή έτσι σκατά, που τα κάνατε στον ταξικό σας λήθαργο και φάτε τα με αμερικάνικο ανθρακούχο μαυροζούμι νόμιμης κοκαΐνης των φτωχών και ηλίθίων,  προς ευκολότερη κατάποση! Προπαντός εμβολιασθείτε γιατί ο φασιστικός Καπιταλισμός με το αιμοβόρο Κεφάλαιο, που τρέφονται με τρισεκατομμύρια δολάρια, εκτός από τα κορμιά και τις ψυχές μας, δεν αστειεύονται και είναι κρίμα να πάτε μαζικά σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, ντουγρού από τον ύπνο στον θάνατο.

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Εμβολιασθείτε γιατί από τον Σεπτέμβριο δεν θα μπορείτε ούτε στον καμπινέ σας να πάτε ανεμβολίαστοι!   Μην τους κάνετε το χατίρι, ζήστε! Και ποιος ξέρει; Μπορεί να γίνει προσεχώς κάνα θαύμα και να ξυπνήσετε ή ν’ αλλάξετε πλευρό και να πάει κομμάτι μπροστά ο κόσμος!

Τί άλλο, δηλαδή, θέλετε να γίνει για να πεισθείτε πόσο χεσμένους σας έχει η ξενόδουλη εξουσία, ότι σας θεωρεί πάμφθηνα αναλώσιμα, μικρότερης αξίας πειραματόζωα, ακόμα και από τα ποντίκια των χημικών εργαστηρίων, όπου ο Καπιταλισμός τουλάχιστον μετά το 2015 πειραματίζεται με τις νυχτερίδες και παρασκευάζει Κορωνοϊούς και εμβόλια (τα τελευταία ως προς τις βασικές ουσίες) με το σύστημα 1+1 σε οικογενειακό μέγεθος; Πόσο σας κολακεύει, γονείς και νεολαία, το 150άρι,  που κατάμουτρα σας έφτυσε δίκην ελεημοσύνης, να εμβολιασθείτε, ο θαλαμοφύλαξ Γκραικυλίας Κούλης Ξεπουλητάρης; Την ίδια στιγμή σκορπά αφειδώς εκατομμύρια στα ξένα αφεντικά (180 μύρια στην γερμανική Frapοrt) και εδώ συρρικνώνει το σύστημα υγείας κλείνοντας νοσοκομεία. Αναλογιστείτε στον καθρέφτη: Τόσο φτηνιάρηδες είστε σκλάβοι ώστε να τσιμπάτε ευκολότερα κι από τους χάνους; Κι ετοιμαστείτε για τα καινούρια σκληρότερα Μνημόνια και άλλα μέτρα για φέρετρο από το 2022!

Δεύτερο καλοκαίρι με ακόμα μεγαλύτερη έξαρση γρίπης, τα σύγχρονα Ες-Ες (λοιμωξιολόγοι και άλλα τηλεοπτικά «ειδικά» σκουλήκια) συνεχίζουν να κτίζουν καριέρες και πολυκατοικίες τρομοκρατώντας ασύστολα τον ηλίθιο, διεφθαρμένο και δια της οθόνης πολλαπλώς ψεκασμένο όχλο. Χοντραίνει το εφιαλτικό παίγνιο με παπαγαλία γραμμάτων του αλφαβήτου (λες κι είναι διαγωνισμός γνώσεων!) για ονοματοδοσία μεταλλάξεωv CΟVID-19, που διαδέχονται η μια την άλλη και κάθε «ειδικός» δήμιος σερβίρει στα βοθροκάναλα-με το αζημίωτο-το μακρύ και το κοντό του. Κρύβουν την μεγάλη προφανέστατη αλήθεια ότι σκόπιμα ο Καπιταλισμός και το Κεφάλαιο τα έκαναν στην Δύση ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ στην αντιμετώπιση του CΟVID-19, που δεν είναι πανδημία αλλά Α’ Παγκόσμιος Βιοχημικός Πόλεμος του Καπιταλισμού.

Έγινε αφενός για την μεγίστη από κτίσεως γης κονομισιά των αφεντικών και αφετέρου για το φρικτότερο φασιστικό πείραμα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος. Στην πρώτη περίπτωση πάνω από 15 τρισεκατομμύρια δολάρια τσιράρονται τους τελευταίους 18 μήνες κι η ρουλέτα γυρίζει όλο πιο γοργά. Στην δεύτερη περίπτωση ο Χίτλερ φαντάζει μικροπαπατζής μπροστά στον  τωρινό παγκόσμιο οδοστρωτήρα, που πολτοποιεί ελευθερίες, δικαιώματα, συνειδήσεις, κορμιά και ψυχές, σύμπασα την ανθρωπότητα και μάλιστα χωρίς κανείς ν’ αντιδρά. Όλοι σκλάβοι τυφλά εφαρμόζουν κάθε μαλακία για το καλό τους!  Αποστάσεις, αντισηπτικά, μάσκες, φίμωτρα αργού θανάτου! Κάθε φασιστική εξουσία έχει ένα σύμβολο, ο Αδόλφος την σβάστικα και οι σημερινοί Χίτλερ εις την νιοστή την μάσκα! Τότε υπήρχε πανίσχυρο ταξικό παλλαϊκό αντιφασιστικό, αντιναζιστικό κίνημα, που έφερε την Μεγάλη Νίκη! Σήμερα; Ταξικός λήθαργος ψηφιακών, ψεκασμένων δια της οθόνης δούλων!

Εδώ και ένα χρόνο τα γράφουμε: Δεν αντιμετώπισαν τον CΟVID-19 με την ελεγχόμενη ανοσία της αγέλης, με το επιτυχές κινέζικο μοντέλο (ελέγχω τον ιό δια της παροχής αποτελεσματικής περίθαλψης), με την μη επιβολή λουκέτων  (lock down) στην κοινωνία, μάσκες μόνο σε συνωστισμούς και με μέτρο, καθημερινά αξιόπιστα τεστ σε όλον τον πληθυσμό και άλλα μέτρα, που πρότειναν εξαιρετικοί επιστήμονες, οι οποίοι είναι αποκλεισμένοι από τα βοθροκάναλα, λόγου χάρη Ιωάννη Ιωαννίδης… Το άλλο μεγάλο έγκλημα μετά την δημιουργία του CΟVID-19 ήταν τα εμβόλια! Αντί στα εργαστήρια, που τον κατασκεύασαν να δώσουν προτεραιότητα στην παρασκευή αντιικών φαρμάκων, όπως γίνεται με τις γρίπες, έπεσαν με τα μούτρα στα αμφίβολα  εμβόλια (όλα τα εμβόλια έχουν μικρά ή μεγάλα κουσούρια) γιατί εκεί είναι μεγίστη, διαρκής κονόμα! Άρχισε νέα τρομοκρατία, διακρίσεις, κοινωνικός διχασμός. Εμβολιασμένοι κατά ανεμβολίαστων! Δεν φαντάζομαι ν’ απορείτε γιατί!

Παρόλα αυτά θα σας τα κάνω πενηνταράκια με στοιχεία του πανεπιστημίου  Jοhn Hοpkins των Η.Π.Α. Αν αντί για εμβόλια έριχναν στην αγορά αντί COVID-19 φάρμακα εκτός του ότι η θεραπεία θα ήταν συγκεκριμένη, άμεση και πιο αποτελεσματική, υπάρχουν και τα νούμερα για τα κέρδη των εταιρειών και του Καπιταλισμού. Μέχρι σήμερα έχουν μολυνθεί 186.293.000 άτομα σε όλη την γη και έχουν πεθάνει 4.030.000, Περίπου 190 εκατομμύρια πελάτες από τους οποίους 40% ασυμπτωματικοί. Ούτε θα πέθαιναν 4 εκατομμύρια αν είχαν φάρμακα. Τέλος πάντων 100-110 εκατομμύρια παγκόσμιοι πελάτες  επί 30 δολάρια το φάρμακο (ακρίβεια γιατί είναι νέο, πατέντες, κλπ.) μας κάνει 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Την ίδια μέρα, πάντα με το J. Hοpkins, έχουν εμβολιαστεί στην γη 3,5 δισεκατομμύρια άτομα, εκ των οποίων 50% με δυο δόσεις, αφαιρέστε μονοδοσικά, έχουμε 5 δισεκατομμύρια εμβόλια επί 20 δολάρια το καθένα σύνολο 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Παράς με ουρά η διαφορά!

Καταλάβατε και οι τελευταίοι δύσπιστοι γιατί το έγκλημα είναι διαρκείας, γιατί εμβόλια και όχι φάρμακα; Όπως όλα τα εμβόλια της γρίπης έχουν εξάμηνη διάρκεια και ποσοστό επιτυχούς δράσης 70-75% και μην ακούτε τις μαλακίες των Ες-Ες στα βοθροκάναλα. Προβάλλετε τα ανωτέρω νούμερα στα 8 δισεκατομμύρια του γήινου πληθυσμού αφαιρώντας πάλι μονοδοσικά και αντισώματα ασθενησάντων, 15 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων επί 20 δολάρια το κομμάτι, αστρονομικό πόσο 300 δισ. το εξάμηνο. Τουλάχιστον 600 δισεκατομμύρια το χρόνο.

Με τα φάρμακα σε 6 μήνες θα εξαφανίζονταν ο ιός, εφόσον όποιος αρρώσταινε θα έπαιρνε… μαντζούνι του θα γίνονταν περδίκι, θ’ αποκτούσε αντισώματα. Ούτε μάσκες, αντισηπτικά, μεταλλάξεις, ούτε τίποτα μέσα στο εξάμηνο, σε ένα χειμώνα! Μόνο για μάσκες, φίμωτρα αργού θανάτου (Χ.Α.Π.) τα ποσά φτάνουν στον… Άρη. Τα βάζουμε… φτωχικά: Περί τα 10 δισ. μάσκες την μέρα στον ντουνιά επί 1 δολάριο η μία 10 δισ. επί 30 μέρες ίσον 300 δισ. τον μήνα επί 16 μήνες, που κρατά το φρικτό παραμύθι ΙΣΟΝ 4,8 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ για πανάκι με σχεδόν μηδενικό κόστος παραγωγής στην Μαλαισία, Μπαγκλαντές και άλλα σκλαβοπάζαρα! Τί ωραία το έστησε ο Καπιταλισμός με την συνενοχή του κοιμώμενου όχλου!

Κάθε παγκόσμιος πόλεμος απελευθερώνει πάντα ταξικές δυνάμεις, φέρνει επαναστάσεις! Έτσι γινότανε στην ιστορία. Ήταν ευκαιρία  ο Α’ Παγκόσμιος Βιοχημικός Πόλεμος του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με κωδικό  CΟVID-19 να ξεκινήσει το ξεθεμέλιωμα, του πιο άθλιου συστήματος επί γης αλλά ο γήινος όχλος είναι σε παρατεταμένο ταξικό κώμα. Αντί να κατεβεί στους δρόμους της ταξικής πάλης κυριολεκτικά να κάψει απ’ άκρη σ’ άκρη τον πλανήτη, να βγει καινούρια ζωή, κυκλοφορεί με φίμωτρα! Για αυτό λέμε κυνικά: Εμβολιάσου τουλάχιστον συνειδητέ και αποχαυνωμένε σκλάβε του Καπιταλισμού! Μην τυχόν εξαφανιστεί το… δυσεύρετο καλούπι σου!

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged