Εφιάλτης “Σόμορρα και Γόμορρα” – Ο Υπουργός του Αλέξη με τα 500 αδήλωτα χιλιάρικα(;) και άλλα τινά

Πολιτικά Κόμματα

“Σόμορρα και Γόμορρα”

Πριν πολλά χρόνια, μια ηθοποιός του κλασικού ελληνικού κωμικού κινηματογράφου, όταν ήθελε να λοιδορήσει κάποιες καταστάσεις και φήμες, έλεγε “Σόμορρα και Γόμορρα!!” αντί το διαδεδομένο “Σόδομα και Γόμορρα”. Οι καταστάσεις που αποκαλύπτονται σιγά σιγά στον δρόμο προς την κανονικότητα, από αυτά που έγιναν τα προηγούμενα 4,5 χρόνια, μου θυμίζουν ακριβώς αυτά τα λόγια της συγχωρεμένης ηθοποιού.

Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε, λέει, με €500.000 που δεν δικαιολογουν τα εισοδήματά του σε λογαριασμό του σε γερμανική τράπεζα με συνδικαιούχο τη γυναίκα του! Και δεν είναι ο μόνος λένε. Ξέρεις ρε φίλε πόσα είναι 500 χιλιάρικα;

Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά έτσι καθώς δεν έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη ακόμα, αλλά δεν με εκπλήσσει το γεγονός. Θυμωμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι βγαίνουν τώρα και κατηγορούν το ένα και το άλλο “σύστημα” των πρωτοκλασάτων συνδαιτυμόνων του Αλέξη ότι ξεπατώθηκαν να κάνουν “μπίζνες” με σκοτεινούς επιχειρηματικούς κύκλους από την πρώτη στιγμή που κάθισαν στην καρέκλα.

Άλλοι αλληλοκατηγορούνται ότι οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα κυρίους πελάτες/αγοραστές είχαν μεγαλολαμόγια με εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, το σοφρωνιστικό σύστημα και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Άλλοι πάλι, απλοί και τίμιοι Συριζαίοι, μου κατηγορούν τον Αλέξη και τα στελέχη του για σύσταση συμμορίας με παρακρατικά πλοκάμια σε μυστικές υπηρεσίες της χώρας και άλλων χωρών! Άλλοι μιλούν με απαξίωση για τον “Ρασπούτιν”, για τις δρομολογήσεις του Αλέξη στο σκοπιανό και τις σπόντες για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, και σχεδόν όλοι έλυσαν τη γλώσσα τους για την φημολογούμενη ανέντιμη σχέση στην προηγούμενη τετραετία ανάμεσα σε κάποιους δικαστικούς και την εκτελεστική εξουσία.

Γενικά οι Συριζαίοι το έχουν αυτό, να βρίζουν καθώς βλέπουν το παλιό δευτεροκλασάτο ΠΑΣΟΚ να γίνεται ομοτράπεζο του Αλέξη. Χειρότερα βρίζουν αυτοί όμως που ήταν μάρτυρες ή κοινωνοί συνδιαλλαγής ανάμεσα στους έχοντες την εξουσία επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους καρπωτές αυτής της σχέσης, ΜΚΟ και φυσικά πρόσωπα.

Όσο περισσότερα βγαίνουν στη φόρα τόσο πιο πολλά θα μπαίνουν στη σειρά για αποκάλυψη. Άλλωστε είναι αδύνατον να κρατάνε όλοι όλους, και είναι θέμα χρόνου να ανοίξουν τα στόματα για τα κατορθώματα της κυβέρνησης της προηγούμενης τετραετίας που κατά τις ανεπίσημες (ως τώρα) κατηγορίες το κύριο μέλημά της ήταν πώς θα κάνει μπίζνες για να καλύψει το κενό 70 χρόνων μακριά από την εξουσία.

Ακόμα και οι μισές από αυτές τις φήμες να είναι ανυπόστατες, αυτό το 4% φοβάμαι ότι θα κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στον Αλέξη από οποιονδήποτε Γιάνη ή Καμμένο.

Αλέξη, από μέσα από το σπίτι σου να φοβάσαι τί λένε και όχι απέξω! Ούτε ο Κυριάκος ούτε εμείς οι υπόλοιποι πρόκειται να ξανασχοληθούμε μαζί σου.

Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου!

Σόμορρα και Γόμορρα!

Άγης Βερούτης, www.facebook.com/a.veroutis, www.twitter.com/agissilaos, agissilaos@gmail.com

Πηγή: capital.gr

——————

Εντοπίστηκαν 500.000 ευρώ σε λογαριασμό πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ

Ποικίλες συζητήσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει η πληροφορία που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και αφορά υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τη στήλη ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, εντοπίστηκε σε τραπεζικό λογαριασμό πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, το ποσό των 500.000 ευρώ.

Τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε γερμανική τράπεζα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα και ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει από τα εισοδήματά του.

Η αποκάλυψη της πληροφορίας αναμένεται να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις καθώς φαίνεται να μην είναι ο μόνος λογαριασμός που εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, οι Αρχές, από την έρευνα, φαίνεται να έχουν οδηγηθεί και σε άλλους λογαριασμούς που σχετίζονται είτε με τον ίδιο είτε με συγγενικά του πρόσωπα και αφορά περιόδους που το εν λόγω πρόσωπο, με φήμη ανθρώπου έκανε εξυπηρετήσεις με το αζημίωτο, είχε κάνει διάφορες «δουλειές» με επιχειρηματίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχουν ήδη επιληφθεί του θέματος και έχουν προχωρήσει σε επιπρόσθετες ενέργειες, όπως τη συλλογή στοιχείων που αφορούν την σκοτεινή υπόθεση.

Παράλληλα με τον εντοπισμό του λογαριασμού των 500.000 ευρώ στη γερμανική τράπεζα, που έχει ως δικαιούχο τον πρώην υπουργό και συνδικαιούχο τη σύζυγό του, πληροφορίες αναφέρουν ότι για το εν λόγω πρόσωπο υπάρχουν και ηχητικά που τον εμπλέκουν σε περίεργες συναλλαγές και στις οποίες γίνονται αναφορές σε πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Από τις ίδιες πηγές, προκύπτει ότι ήδη έχουν αρχίσει να μιλούν και πρόσωπα που υπέκυψαν στον πειρασμό (σ.σ.: για πολλούς εκβιασμό) να συνδιαλλαγούν με τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές καθώς -εκτός των πολλών άλλων- πρόκειται και για ένα πρόσωπο που ενώ κήρυττε τον αγώνα κατά των Μνημονίων την ίδια στιγμή άνοιγε λογαριασμό σε γερμανική τράπεζα.

Πηγή: lykavitos.gr

Tagged