Η κόρη του δικηγόρου του Τραμπ και το σεξ «Μονόκερος: «Μου αρέσει το σέξ με ζευγάρια. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο»!!!

Πολιτισμοί Σέξ
Μοιραστείτε το:

Η κόρη του δικηγόρου του Τραμπ προκαλεί τον συντηρητικό πατέρα της. Το σεξ με ζευγάρια με έκανε καλύτερο άνθρωπο…

Για τη σεξουαλική της ζωή μίλησε ανοιχτά σε άρθρο της στο περιοδικό Vanity Fair η Κάρολιν Ρόουζ Τζουλιάνι, κόρη του πρώην δήμαρχου της Νέας Υόρκης και δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι.

Μιλώντας χωρίς περιστροφές, η όμορφη θυγατέρα του Τζουλιάνι αναφέρει τις σεξουαλικές της εμπειρίες στο άρθρο της με χαρακτηριστικό τίτλο “Μια ιστορία ενός μονόκερου: Το σεξ με ζευγάρια με έκανε καλύτερο άνθρωπο”.

Το άρθρο, το οποίο ξεκινά με τις λέξεις, “Θέλω να δω το αγόρι μου να σε βάλει να σκύψεις”, η 32χρονη γράφει: “Ήξερα από καιρό ότι ήμουν τουλάχιστον αμφιφυλόφιλη αλλά μόλις εξερεύνησα αυτήν την πλευρά της σεξουαλικότητάς μου. Ήξερα ότι ήθελα να βιώσω νέες δυναμικές”.

Αφού εγγράφηκε σε έναν ιστότοπο γνωριμιών για “Μονόκερους” – γυναίκες που συμφωνούν να κάνουν σεξ με ζευγάρια – η Καρολάιν αφηγείται πως “μια γυναίκα με την οποία συνομίλησα ανέφερε ότι έψαχνε κάποιον να την κυριαρχήσει, αλλά να είναι υποτακτική στον φίλο της”.

“Είμαι συνήθως περισσότερο σεξουαλικά υποτακτική, αλλά καθώς ανταλλάσσαμε γραπτά μηνύματα (κάτι που γρήγορα μετατράπηκε σε σεξτίνγκ), δοκίμασα αυτή την αυταρχική σεξουαλική περσόνα. Ήμουν ευτυχής που ανακάλυψα ότι, αφού ήμουν η ίδια υποτακτική, βρήκα εύκολα την κατάλληλη γλώσσα για να ανάψω την Ιζαμπέλα” εξομολογείται.

Αφού συναντήθηκε με το ζευγάρι σε ένα μπαρ, περιγράφει καταλεπτώς και με γλαφυρότητα για το τι συνέβη:

“Επιστρέψαμε στο σπίτι τους. Κάποια στιγμή ο Όλιβερ και εγώ κάναμε σεξ, ενώ η Ιζαμπέλα παρακολουθούσε – ενεργά. Ήταν μια ‘cuckqueen’, μια γυναίκα που απολαμβάνει το παιχνίδι ρόλων ‘ταπείνωσης’ με αυτόν τον τρόπο. Πολλές πτυχές της συνεύρεσης ήταν ευχάριστες και διασκεδαστικές, αλλά η πιο συναρπαστική αίσθηση ήταν να αισθάνομαι την απτή αγάπη του Όλιβερ για την Iζαμπέλα…. Αυτή η επιθυμία να την ικανοποιήσει ήταν το βαθύτερο κίνητρο για να με γεμίσει”.

Η Καρολάιν Τζουλιάνι καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μετά από αυτή την εμπειρία αυτοχαρακτηρίζεται ως “πανσεξουαλική” και παραδεχόμενη ότι έτσι μάχεται το άγχος και την κατάθλιψη σε όλη της τη ζωή, γράφει: “Οι απίστευτες στιγμές σύνδεσης και μεταμόρφωσης που έχω μοιραστεί με αυτά τα ζευγάρια μου θυμίζουν ότι το διευρυμένο μυαλό μου είναι ένα δώρο”.

Η κόρη του Ρόυντι Τζουλιάνι είναι ήδη η επαναστάτρια της οικογένειας, αφού ξεκαθάρισε ότι θα ψήφιζε Μπάιντεν παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι δικηγόρος του Τραμπ…

Πηγή: Περιοδικό Vanity Fair /hellasjournal.com

Μοιραστείτε το:
Tagged