Καλοκαιρινές εκδηλώσεις «Μουσικές ανάσες, αισιοδοξίας και χαράς» στο Άλσος Περιστερίου

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Με ένα λυρικό κείμενο, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, ο Δήμαρχος της Πόλης ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος  των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου από 18 Ιουνίου και έως  31 Ιουλίου, με επίκεντρο ποιόν άλλο χώρο της πόλης, από το αγαπημένο του Άλσος Περιστερίου, που αν και κατά πλειοψηφία της έκτασής του έχει τσιμεντωθεί, ο ίδιος συνεχίζει να το αναφέρει ως πράσινο πυλώνα της περιοχής…

Για να δείτε το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο κος Δήμαρχος κάντε κλικ εδώ… 

 

Διαβάστε στην συνέχει το κείμενο με το οποίο ο κος Δήμαρχος ανακοίνωσε τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Άλσους Περιστερίου…

————–

Καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις «Μουσικές ανάσες, αισιοδοξίας και χαράς» στο Άλσος Περιστερίου, με πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων, πάντα με είσοδο ελεύθερη παντού!

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, σε μήνυμά του, τονίζει:

«“Φως, ηλιόλουστη διάθεση και αισιοδοξία γίνονται ένας ιδανικός συνδυασμός χαράς, καλοκαιρινής απόλαυσης, δροσερής, υγιεινής ατμόσφαιρας και χαλάρωσης. Και μάλιστα μετά από μία μακρά περίοδο αυστηρών υγειονομικών περιορισμών στην καθημερινότητά μας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και η είσοδος διαχρονικά ελεύθερη. Για όλες τις ποικίλες καθημερινές και όπως πάντα προσεγμένες εκδηλώσεις και του φετινού καλοκαιριού 2021.

Άλλο τόσο ορθάνοιχτες και οι πύλες όλων των χώρων θεάματος της πόλης, όπως και του καταπράσινου και πιο αγχολυτικού Άλσους του λεκανοπεδίου, σε κάθε επισκέπτη συμπολίτη μας από παντού. Που γνωρίζει  να διακρίνει και να επιλέγει σταθερά την ομορφιά και την ποιοτική προσφορά της πόλης του Περιστερίου και για τις καλοκαιρινές συνθήκες»

Μοιραστείτε το:
Tagged