Κρούσματα επίθεσης άγριων σκυλιών σε πολίτες στα Άλση του Περιστερίου

Περιστέρι

Αγριεμένα σκυλιά που αφήνονται ελεύθερα στα αλσύλια της πόλης επιτίθενται στους πολίτες προκαλώντας τρόμο.

Τελευταίο συμβάν στην σειρά σήμερα και ωρα 21:10  το βράδυ  στο αλσύλιο επι της οδού Ραβινέ και Αναξιμάνδρου που βρίσκεται στην είσοδο του δέκατου έκτου Γυμνασίου, δύο σκυλιά ράτσας Πίτ Μπούλ το ένα, και Τσοπανόσκυλο το άλλο, που ο ιδιοκτήτης τους τα είχε αφήσει ελεύθερα χωρίς αυτός να βρίσκετε στον χώρο του πάρκου(!) όρμησαν σε ζευγάρι  πολιτών με άγριες διαθέσεις ,προκαλώντας τους  ΣΟΚ και ΤΡΟΜΟ !

Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως η Ελληνική Αστυνομία η οποία προσήλθε στο σημείο  μετά την καταγγελία των πολιτών που κινδύνευσαν .

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο σκυλιά  αφήνονται σε καθημερινή βάση ελεύθερα από τον ιδιοκτήτη τους  ο οποίος κατοικεί σε παρακείμενο του σημείου που έγινε το συμβάν δρόμο.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Θα επέμβει η αστυνομία η όποια άλλη αρμόδια υπηρεσία για αυτό το φαινόμενο  ή το Περιστέρι θα είναι ένας από τους δήμους που θα θρηνήσουν θύματα ?

Υ.Γ.: Η ανατροφή και συντήρηση  ζώων συντροφιάς προϋποθέτει αγάπη φροντίδα για αυτά αλλά πάνω από όλα μεγάλη ευθύνη έναντι των συμπολιτών μας.

Νίκος Κεμάλης

Πηγή: dytika.com

Tagged