Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Σχετικά με τα όσα είπε ο κος Θεοδωρικάκος κατά την ορκωμοσία του Δημοτικού συμβουλίου

Περιστέρι

Σχόλιο για την ομιλία του υπ. Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου

Στη ορκωμοσία-φιέστα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου στις 28 Αυγούστου η «τριανδρία» της ΝΔ σε κυβέρνηση (Θεοδωρικάκος)- περιφέρεια (Πατούλης)- δήμο (Παχατουρίδης) έκανε για άλλη μία φορά πλειοδοσία στα μεγάλα λόγια και τα ευχολόγια.

Ο υπ. Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος:

μίλησε για την προτεραιότητα  της κυβέρνησης για περιοχές όπως το Περιστέρι και η Δυτική Αθήνα την ίδια ώρα που ανακοινώνονταν  η κατασκευή νέας χωματερής στη Φυλή, δίπλα στο καρκίνωμα της ήδη υπάρχουσας, με ελάχιστη χωρητικότητα 4.000.000 κυβικά μέτρα και με δυνατότητα διπλασιασμού της !!

πανηγύριζε και αλληλοσυγχαίρεται με τους ομοίους του όταν με ευθύνη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια και στην ΕΔΣΝΑ  πάρθηκε η άθλια απόφαση να καταδικαστεί η Δυτική Αθήνα της φτώχιας και της ανεργίας  να ζήσει για πάντα μέσα στα σκουπίδια και στην αρρώστια.

υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει το πρόγραμμα του κ. Παχατουρίδη και της παράταξης του δηλαδή την ταχύτερη ιδιωτικοποίηση των δομών και υπηρεσιών του δήμου , την επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας και την εντατικοποίηση της δουλειάς.  

Αυτό που ενδιαφέρει πραγματικά τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου διαχρονικά και τους εκλεκτούς τους σε Περιφέρεια και δήμο είναι να εξυπηρετήσουν την πολιτική που εξυπηρετεί την κερδοφορία των  μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Από κοινού στηρίζουν το νέο αντιδραστικό νομικό πλαίσιο της τοπικής διοίκησης.

Απέναντι σε όλα αυτά θα σταθούν και στη νέα θητεία οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

30/8/2019

Tagged