«Ο Ερντογάν είναι δικτάτορας» – Η κινητή διαφήμιση στη Νέα Υόρκη που εξόργισε τον εξόργισε

Τουρκία
Μοιραστείτε το:

Αρνητική διαφήμιση για τον Ταγίπ Ερντογάν στους δρόμους της ΝΥ

Η κινητή διαφήμιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης που εξόργισε τον σουλτάνο. Είναι μια κινητή διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Ταγίπ Ερντογάν. Είναι μια πολιτική διαφήμιση που χαρακτηρίζει δικτάτορατον Τούρκο πρόεδρο.

Βρίσκεται πάνω σε ένα φορτηγό που κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, γύρω από το Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και έχει κάνει έξαλλο τον σουλτάνο Ερντογάν.

Στη διαφήμιση, δίπλα σε μια μάλλον καθόλου κολακευτική φωτογραφία του Ταγίπ Ερντογάν, υπάρχει και η εξήγηση, γιατί ο Τούρκος πρόεδρος είναι δικτάτορας.

Οπως γράφει το πανό, «η Τουρκία είναι η χώρα με τους περισσότερους φυλακισμένους δημοσιογράφους. 177 δημοσιογράφοι βρίσκονται στην φυλακή. 167 δημοσιογράφοι έχουν αυτοεξοριστεί η αναζητούνται για να συλληφθούν. 34 ξένοι δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιηθεί ορισμένοι από αυτούς μάλιστα έχουν απειληθεί με θάνατο. Χιλιάδες δημοσιογράφοι έχουν απολυθεί από τις δουλειές τους, ενώ εκατοντάδες Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είτε έχουν κλείσει είτε έχουν βρεθεί στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντος Ερντογάν.»

Την κινητή διαφήμιση ανέβασε στο twitter ο Τούρκος ακτιβιστής για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged