Παράταση ψηφιακών εγγραφών μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2022 στα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει ότι οι ψηφιακές εγγραφές θα παραταθούν μέχρι και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στα δημιουργικά εργαστήρια Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Κεντητικής, Ραπτικής, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού του Δήμου Περιστερίου. Υποβολή ψηφιακών αιτήσεων εγγραφής και απαιτούμενων δικαιολογητικών, πατώντας στο σύνδεσμο: depadp.gr

Η ΔΕΠΑΔΠ έχει προχωρήσει στη ψηφιοποίηση της διαδικασίας εγγραφής στα εργαστήρια, τόσο για τη διευκόλυνση των πολιτών, όσο και ως μέτρο για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού. Τα τμήματα των εργαστηρίων θα λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ηλεκτρονικά θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για την οριστικοποίηση της εγγραφής. Έναρξη των εργαστηρίων στις 3 Οκτωβρίου 2022, εκτός του Εργαστήριου Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών που θα γίνει τις 10 Οκτωβρίου 2022.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, με προτεραιότητα οι δημότες του Περιστερίου στην κατανομή των ενδιαφερομένων στα τμήματα. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της αίτησής τους για την παρακολούθηση των εργαστηρίων δημιουργίας θα πρέπει απαραιτήτως να επισυνάψουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά (φωτογραφίες): ταυτότητας, αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (λογαριασμού ΔΕΚΟ), εκκαθαριστικό εφορίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε περίπτωση πολυτεκνίας, βεβαίωση ανεργίας (εφόσον απαιτείται), φοιτητική ταυτότητα (εφόσον απαιτείται).

Μοιραστείτε το:
Tagged