Σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ «Ο.Κ. Άνω Λιοσίων» στον αγώνα με την «Χάποελ» – Μία σύλληψη

Αθλητισμός
Μοιραστείτε το:

Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς που λάμβαναν μέτρα στο πλαίσιο αγώνα καλαθοσφαίρισης, που διεξήχθη το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, 12 Απριλίου 2023, στο γήπεδο «Ο.Κ. Άνω Λιοσίων». Συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που επιτέθηκε σε βάρος αστυνομικών, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνα καλαθοσφαίρισης

Συγκεκριμένα, περί την 18.30 ώρα στο ημίχρονο του αγώνα, ομάδα αποτελούμενη από περίπου -150- άτομα, εξήλθαν του γηπέδου και επιτέθηκαν απρόκλητα σε βάρος αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, που βρίσκονταν στην πύλη Β του γηπέδου, ρίχνοντας μάρμαρα, πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια, έτερη ομάδα  αποτελούμενη από -100- περίπου άτομα, εξήλθε από το γήπεδο και πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση προς τις αστυνομικές δυνάμεις ρίχνοντας ομοίως μάρμαρα, πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, κάνοντας χρήση των αναγκαίων μέσων απώθησαν τους επιτιθέμενους, ενώ παράλληλα συνέλαβαν και τον 18χρονο, ο οποίος συμμετείχε στις επιθέσεις.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους του γηπέδου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενεργοποιημένη φωτοβολίδα χειρός, -2- καπάκια από φωτοβολίδες χειρός, -3- μεταλλικά μέρη μάνικας πυροσβεστικού κρουνού και γάντι.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Μοιραστείτε το:
Tagged