Χαλκίδα: Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι για ληστείες στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Με Εντάλματα σύλληψης για ληστείες της κας Ανακρίτριας Χαλκίδας, συνελήφθησαν χθες (23-02-2023) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Χαλκίδα, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί.

Σε βάρος τους εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης για ληστεία, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 19-03-2022 σε ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, όπου οι ανωτέρω, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή μαχαιριού που έφερε ένας εξ αυτών, προσέγγισαν αλλοδαπό που βάδιζε στην περιοχή και αφαίρεσαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, σε βάρος ενός εκ των ανηλίκων, εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης για ληστεία, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 11-02-2023 σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε οικία ηλικιωμένου και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω έχουν απασχολήσει κατ‘επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη πληθώρας κλοπών (κυρίως σε καταστήματα και δικύκλων) στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

—————

Στη φυλακή 15χρονος που λήστεψε σε ηλικιωμένο

Την πόρτα των φυλακών ανηλίκων Βόλου πέρασε ένας 15χρονος Χαλκιδέος, μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή Χαλκίδας, για κλοπή στην Εύβοια.

Ο λόγος της φυλάκισής του ανήλικου είναι πως πριν από 15 ημέρες εισέβαλε σε σπίτι της Εύβοιας στο οποίο ο μόνος ένοικος ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας, τον οποίο ο 15χρονος ακινητοποίησε και αφού του απέσπασε το ποσό των 700 ευρώ έγινε «καπνός».

Η Ασφάλεια Χαλκίδας που ανέλαβε την έρευνα για το περιστατικό προχώρησε στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη τον οποίο και συνέλαβε.

Μοιραστείτε το:
Tagged