Όλα καλά κι’ όλα ωραία ‘‘για τα πολιτικά Παιντιά’’ – «τακτοποιώντας» τις συζύγους

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Σύζυγοι αρχηγών, υποψηφίων αρχηγών και βουλευτών…

Ποιος περίμενε ότι  η αγάπη του κ. Γεωργίου Παπανδρέου για το Καστελόριζο οφείλονταν και στο επάγγελμα της συζύγου του.

«Τα γραπτά μένουν» λέγανε οι αρχαίοι Ρωμαίοι. Αυτό ίσως δεν το είχαν υπολογίσει οι  σύντροφοι και επαγγελματίες συμπαραστάτες του λαού κ.κ. Παπανδρέου, Καρχιμάκης, κλπ.

Όπως αποκαλύφθηκε από τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής, η (πρώην πλέον) σύζυγος του κ. Γ.Παπανδρέου, Άντα και οι γυναίκες των κ.κ. Χρ. Παπουτσή και Μιχ. Καρχιμάκη  είχαν προσληφθεί στην πάλαι ποτέ Ολυμπιακή.

Αν εργάσθηκαν ποτέ; Μάλλον ναι με απόσπαση στα «γραφεία» των συζύγων τους.

Τώρα  λόγω ΄΄εξορθολογισμού΄΄ του ταλαίπωρου δημόσιου τομέα είτε μετατάσσονται σε κάποιο τυχερό, που θα τους έχει, υπουργείο, όπως ο ίδιος  ο κ. Καρχιμάκης, είτε μάλλον θα αποστρατευθούν  με σύνταξη. Τώρα αν θα είναι πρόωρη ή όχι κανένας δεν μπορεί να το προβλέψει…

Φτώχεια…φτώχεια… τα παιντιά και ΄΄τα μυαλά στα κάγκελα΄΄  (!!!)

Όλα καλά κι’ όλα ωραία ‘‘για τα Παιντιά’’ (ΙΙ)

Η κυρία Πηνελόπη Π. τα τελευταία χρόνια «λέει» ότι είναι αγιογράφος, ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Η κυρία Πηνελόπη Π

Και δεν «λέει» ψέματα αφού διατηρεί στην περιοχή του Νέου Κόσμου εργαστήριο αγιογραφίας – ζωγραφικής – κατασκευών με την επωνυμία «Χρυσοκοντυλιά», σε συγκεκριμένη διεύθυνση. Είναι, δηλαδή, και ελεύθερη επαγγελματίας εγνωσμένης αξίας, όπως προκύπτει από 11 εκθέσεις ζωγραφικής του παρελθόντος, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι αναλαμβάνει εργολαβικά δουλειές και εκ των πραγμάτων έχει εισπράξεις.

Από αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία (με τη γνωστή συνταγή με την οποία εξασφάλισε δουλειά και σύνταξη και ο σύντροφος Μιχάλης Καρχιμάκης, την εφαρμογή, δηλαδή, του νόμου 3717/2008 περί μεταφοράς υπαλλήλων της Ο.Α. στον ευρύτερο δημόσιο τομέα), «βολεύτηκε» σε μια «νύχτα» και αυτή στο υπερτροφικό κράτος, όπως άλλωστε καταγγέλλει το λαλίστατο στέλεχος της κυβέρνησης Ανδρέας Λοβέρδος.

Η Πηνελόπη Π. με την κοινή υπουργική απόφαση 22080/510-2010 του υφυπουργού Εσωτερικών, του υφυπουργού Οικονομικών, καθώς και του υπουργού Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων, βρίσκει δουλειά στο υπουργείο Εσωτερικών και, συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης.

Η πρόσληψη της κυρίας Πηνελόπη Π. δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αριθμός 1782, με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2010, σε ειδική λίστα με άλλα οκτώ ονόματα ενώ είναι προφανές πως έχει προσληφθεί νομότυπα εκμεταλλευόμενη ευνοϊκό «παράθυρο» του νόμου για εργασιακή τακτοποίηση.

Η κυρία Παπαϊωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ’ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή σύνταξη για τα γηρατειά.

Τώρα αν είναι και σύζυγος προβεβλημένου υπουργού των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Βλέπετε κι’ αυτή για το «ψωμάκι» της αγωνίζεται, άσχετα αν στην περίπτωση της είναι παντεστάνι…..

Μοιραστείτε το:
Tagged